Workshop

Als u TCD wilt uitnodigen een workshop voor u te verzorgen zijn er enkele aandachtspunten.
Onze workshops worden gehouden in ons eigen clubgebouw in Vijfhuizen en niet op locatie.

Daar zijn alle voorzieningen aanwezig die wij nodig hebben, zoals een geluid installatie, houten dansvloer en country sfeer inclusief een bar voor koffie, thee en andere dranken.
U zult zich onmiddellijk in de USA wanen, het clubhuis is immers ingericht als ‘saloon’ met alle denkbare sfeer verhogende elementen.
Het aantal participanten is door de maten van onze dansvloer beperkt tot 40 personen.

Wij starten met aan de deelnemers een eenvoudige beginnersdans te leren. Afhankelijk van de animo, vooruitgang en de grootte van de groep kan dit uitgebreid worden met meerdere dansen.
Een workshop duurt doorgaans twee uur. Onze ervaring leert dat het nog wel eens wil uitlopen door het enthousiasme van de deelnemers. Wij doen daar niet moeilijk over en de kosten worden hierdoor niet verhoogd.
Omdat countrydansen een intensief gebeuren is passen we de inspanningen aan de groep aan zodat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd en danservaring, kan deelnemen.
Hiertoe worden tussentijds enkele korte pauzes ingelast om op adem te komen en/of bij de bar een drankje te kopen die voor vriendelijke prijzen te verkrijgen zijn.
Koffie en thee is gratis en dit is verwerkt in de prijs van 15 euro per deelnemer.
Parkeren bij ons clubhuis is gratis.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie.